بنزیل الکل

بنزیل الکل

بنزیل الکل

بنزیل الکل چیست؟

مایع بی رنگی است که دارای رایحه ی  ملایمی است و یکی از ساده ترین الکل های چرب حاوی فنیل است که به آن الکل معطر نیزگفته می شود و به عنوان نگهدارنده هم استفاده میشود بنزیل الکل عمدتا بصورت آزاد یا استر در روغن های ضروری مانند روغن یاسمن ، روغن یلانگ یلانگ، روغن زیتون، روغن کنجد وجود دارد و کاربرد این ماده بیشتر در محصولات آرایشی بهداشتی و مواد شوینده می باشد.

 

فارسیTags: بنزیل الکل چیستکاربرد بنزیل الکلقیمت بنزیل الکلفروش بنزیل الکلبنزیل الکلالکل خوردنیبنزیل الکل خوردنیالکل صنعتیخرید بنزیل الکلواردات بنزیل الکلتولید بنزیل الکلبنزیل الکل در آرایشی بهداشتی

آلانتوئین

آلانتوئین

فروش آلانتوئین, کاربرد آلانتوئین, فواید آلانتوئین, خرید آلانتوئین, آلانتوئین چیست, واردات آلانتوئین, آلانتوئین در آرایشی بهداشتی

آلانتوئین

آلانتوئین چیست؟

 یک ماده ضد التهاب میباشد که برای استفاده در ترکیبات مرطوب کننده ای که مناسب پوست های حساس میباشند استفاده می شود این ماده بصورت طبیعی در گیاه سنتیفون یافت می شود اما بصورت رایج از روش سنتز با اکسیداسیون قلیایی اسید اوریک در یک محیط سرد بوجود می آید.

کاربردها:

آلانتوئین به شکل کریستال و پودری می باشد که سریعا در آب داغ قابل حل شدن میباشد به همین دلیل از ان در کرم های آرایشی و لوسیون های مرطوب کننده استفاده می شود از جمله ویژگی های این ماده عبارتند از:مرطوب کننده بسیار قوی و جلوگیری از خارش پوست، تسکین دهنده التهابات و قرمزی پوست، ترمیم بافت های پوسیده،بهبودی سریع زخم ها و آسیب های پوست و ...

 

فارسیTags: فروش آلانتوئینکاربرد آلانتوئینفواید آلانتوئینخرید آلانتوئینآلانتوئین چیستواردات آلانتوئینآلانتوئین در آرایشی بهداشتی

ایزوتیازولین

ایزوتیازولین

ایزوتیازولین چیست؟

یک ترکیب بیوشیمی و نگهدارنده قوی مصنوعی در گروه ایزوتایزولینون ها است که در بسیاری از محصولات مراقبت شخصی و طیف وسیعی از کاربردهای صنعتی استفاده می شود.

این یک سیتوتوکسین است که ممکن است انواع مختلف سلول ها را تحت تاثیر قرار دهد. استفاده از آن برای طیف گسترده ای از محصولات شخصی برای انسان مانند لوازم آرایشی، لوسیون، مرطوب کننده، دستمال مرطوب بهداشتی، شامپو و کرم های ضد آفتاب، بیش از دو دهه است که  دو برابر شده است.

کاربردهای صنعتی این محصول  شامل  مواد نگهدارنده و ضد عفونی کننده و ضد میکروبی، تولید انرژی، فلزکاری، مواد معدنی، تولید رنگ و تولید کاغذ، تولید لوازم آرایشی و بهداشتی که انسان ها و موجودات زنده با بسیاری از آنها موجهه دارند.

 

فارسیTags: ایزوتیازولین چیستمتیل کلرو ایزو تیازولینفروش ایزوتیازولینمتیل ایزو تیازولینخرید ایزوتیازولینفروش ایزو تیازولینکاربرد ایزو تیازولینایزوتیازولین از کجا تهیه کنیمایزوتیازولیم از کجا بخریم

اسید سالیسیلیک

فروش اسید سالیسیلیک, خرید اسید سالیسیلیک, خواص اسید سالیسیلیک, سالیسیلیک اسید در گیاهان, قرص سالیسیلیک اسید

اسید سالیسیلیک

اسید سالیسیلیک

مت اسید سالیسیلیک  فروش اسید سالیسیلیک ، قیمت محلول اسید سالیسیلیک

فرمول: C7H6O3

جرم مولی: ۱۳۸٫۱۲۱ گرم بر مول

نقطه ذوب: ۱۵۸٫۶ ‪°C

شناسه آیوپاک: 2-Hydroxybenzoic acid

چگالی: ۱٫۴۴ گرم بر سانتی‌متر مکعب

نقطه جوش: ۲۱۱ ‪°C

اسید سالیسیلیک که معمولا به عنوان بتا هیدروکسی اسید شناخته می شود، یک ماده چند وظیفه ای است که می تواند مشکلات بسیاری را حل کند. اغلب توسط پزشکان تجویز می شود ، به دلیل ماهیت خفیف آن، باید برای هرکسی که مبتلا به آکنه باشد ، نیاز باشد. به عنوان یک ضد حساسیت، کاهش قرمزی و به عنوان ضد التهاب پوست است. این نیز یک دارو کراتوتیک است، که به این معنی است که یک لایه برداری عالی است.

کاربرد :

این اسید  یکی از اسید های آلی می باشد که بیشتر مصرف دارویی دارد و بیشتر کاربرد آن در تولید داروهای پوستی و کرم های ضد آفتاب می باشد و  برای درمان های موضعی اختلالات پوستی،عفونت های قارچی و شوره سر و درمان میخچه و همچنین درمان پسوریازیس استفاده می شود

فروش اسید سالیسیلیک:

شرکت تیناکم آمادگی دارد ضمن دریافت سفارش‌های مشتریان عزیز ، محصول  مورد نیاز صنایع مختلف را با بهترین قیمت و بهترین کیفیت تأمین کند و در سریع‌ترین زمان ممکن به‌ وسیله سیستم حمل‌ونقل مطمئن به شهرهای مختلف ارسال نماید. قیمتهای عرضه شده توسط این شرکت همیشه پائین ترین قیمت است و می‌توانید ضمن استعلام قیمت ما ، با قیمت سایر اشخاص حقیقی و حقوق دیگر مقایسه نمائید.

فارسیTags: فروش اسید سالیسیلیکخرید اسید سالیسیلیکخواص اسید سالیسیلیکسالیسیلیک اسید در گیاهانقرص سالیسیلیک اسید